Темите в празничната "Трибуна" Празнично.
Така изглежда новият 192 брой на вестника, който чете Казанлък- „Трибуна Арсенал“
Изданието този път е с нова визия, изцяло цветно и с повече страници и теми, посветени на юбилея.
Акцентът безспорно е интервюто с изпълнителния директор на „Арсенал“, човекът, който е начело на дружеството вече 22 години Николай Ибушев.
Друг акцент в броя са необикновените истории на обикновените арсеналци, които по един или друг начин оставят диря. Рубриката „малките Големи“ разказва за тях.
Празничният за близо 10 хиляди арсеналци днес съвпада и с личния празник на още 29 работника и служителя, за които 28 септември е двоен празник.
За това кой „кара влака Арсенал“ ? и какво осмисля свободното му време разказва любопитната рубрика „Директорите“ в празничния брой.

За бъдещето на висшето техническо образование и за начините да се преодолее дефицита на технически специалисти, както и за възможностите пред Техническия колеж в Казанлък е специалното интервю с проф. Ивайло Ганев от ТУ- София, директор на Колежа тук.

За две срещи на ветерани от „Арсенал“ разказва празничното издание на „Трибуната“, както и за други два спортни юбилея: 90 от началото на спортната дейност в дружеството и 60 години от откриването на арсеналския стадион. За арсеналските празници и традициите в тях назад в годините е друго любопитно четиво от страниците на изданието днес, както и интересният разказ за създателя на Парабелум и на патроните 9 по 19 Георг Люгер, са други теми от изданието.

Целият вестник може да се прочетет в онлайн версия и ТУК: