От 21 август, за три дни ще бъде въведена временна организация за движение на пътни превозни средства по участък от бул. „Княз Александър Батенберг“ и ул. „Хаджи Димитър“ в Казанлък.
По централния бул. „Княз Александър Батенберг“ ще бъдат затворени северните и южните пътни платна в посока изток – запад и запад – изток. Участъците ще бъдат затваряни поетапно, в зависимост от строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, както следва:
- В участъка от кръстовището на бул. „Княз Александър Батенберг“ с бул. „Никола Петков“ до кръстовището с ул. „Славянска“ и с ул. „Хаджи Димитър“.
Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул. “Отец Паисий Хилендарски“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Тракия“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
По ул. „Хаджи Димитър“ също ще бъде въведена временна организация на участъци, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, както следва:
- В участъка от кръстовището на ул. „Хаджи Димитър“ с бул. „Княз Александър Батенберг“ до кръстовището с ул. „Пейо Яворов“.
Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул. „Никола Петков“, ул. „Отец Паисий Хилендарски“, „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Тракия“ към съществуващата улична мрежа в града.
От „Балканинвест“ ЕООД уведомяват, че за трите дни от 21.08.2023 г. до 23.08.2023 г. ще бъде променен маршрутът на линиите от градски и междуселищен транспорт, както следва:
- спирка „Гимназия“ юг и север няма да се ползва;
- за линиите от градски транспорт най-близки спирки са „Универмаг“, „Белчова“ и до магазин „ЛИДЛ“;
- за междуселищен транспорт ще се ползва спирка „Универмаг“.
Временната организация на движението ще продължи три дни, от 8 часа на 21 август, понеделник ,до 17 часа на 23 август, сряда, включително.