Нова благотворителна акция подема казанлъшкият коафьор Станимир Нанчев – Стенли. Тя е под мотото "Давам моята перука на теб" и отново е насочена към жени, преминали химиотерапия.

През 2016 година той стартира кампанията „Надеждата е красива“, благодарение на която се осигуряват перуки на жени с онкологични заболявания, преминали химиотерапия. Стотици желаещи се включиха в инициативата на Стенли, отрязаха косите си и ги дариха за кампанията. Включиха се и деца, за да подкрепят свои връстници, страдащи от коварното заболяване. Момчета и младежи доброволно се разделиха с дългите си коси и ги дариха за каузата. Защото всички са убедени, че така подаряват не само коса, а надежда и самочувствие на хора в нужда.

„Надеждата е красива“ ни направи по-единни, затова благодарим на всички, включили се в нея“, сподели Стенли. Той обяви второто издание на новата си инициатива „Давам моята перука на теб“. Идеята е тези, които вече са се излекували и притежават перуки в добро състояние, които не ползват, да ги дарят на нуждаещите се.

Акцията се провежда всеки работен ден от 10 октомври от 7.00 до 19.00 часа в Салон „Стенли“.

„Нека да зарадваме и дадем кураж и надежда на други жени в този тежък за тях момент, срещата с вас е важна за тях. Това е жест на човечност и желание да се борим заедно“, апелира още казанлъшкият стилист.

Стенли отдавна се е посветил на каузите за милосърдие и съпричастност и всяка година провежда различни благотворителни акции в подкрепа на нуждаещи се хора.