Седем казанлъшки деца, постигнали големи успехи през учебната 2020 - 2021 година, бяха отличени с грамоти и едногодишни стипендии от Община Казанлък.
За постигнати високи резултати на национални и международни конкурси, олимпиади и състезания са наградени Ина Еленкова Овчарова, ученичка в шести клас на НУПИД "Акад. Дечко Узунов", с постижения в област „Изкуство“ (приложно изкуство); Диан Иванов Драгнев, ученик в пети клас на ОУ "Мати Болгария", с постижения в област „Изкуство“ (литературно творчество).; Грациела Георгиева Кънина, ученичка в четвърти клас на СУ "Екзарх Антим I", с постижения в област „Изкуство“ (пиано).; Фая Вескова Гератлиева, ученичка в шести клас на НУПИД "Акад. Дечко Узунов", с постижения в област „Изкуство“ (литературно творчество); Белослава Валентинова Иванова, ученичка в осми клас на СУ "Екзарх Антим I", с постижения в област „Изкуство“ (танцово изкуство - балет).; Катрин Петрова Димитрова, ученичка в седми клас на ППМГ "Никола Обрешков", с постижения в област „Изкуство“ (танцово изкуство - балет).; Рая Мирославова Енева, ученичка в четвърти клас на СУ "Екзарх Антим I", с постижения в област „Изкуство“ (литературно творчество).
Ежегодните едногодишни стипендии се отпускат по Общинската програма за закрила на детето, приета с решение на Общинския съвет, за да поощрява млади таланти.