Драгомир Петков подаде оставка като общински съветник

„Заявявам, че подавам оставка като общински съветник в община Казанлък, издигнат от Местна коалиция „Алтернативата на гражданите“ в изборите за общински съветници и кметове, проведени на 29 октомври 2023 година. Моля, на основание чл. 30, ал. 4, т. 3 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, Общинска избирателна комисия предсрочно да прекрати пълномощията ми.“

Това е текстът в заявлението на Драгомир Петков до Общинска избирателна комисия – Казанлък, което той е подписал в присъствието на общинските съветници от групата на Местна коалиция „Алтернативата на гражданите“ и на основателя и ръководителя на Коалицията инж. Николай Ибушев. Решението си Драгомир Петков е заявил в писмена форма на 6 декември 2023 г. и е адресирано до Общинската избирателна комисия чрез Председателя на Общински съвет – Казанлък. Очаква се в рамките на същия ден г-н Петков да депозира заявлението си за оставка като общински съветник в канцеларията на Общински съвет - Казанлък.

Общинските съветници от „Алтернативата на гражданите“ уважават избора на Драгомир Петков и му пожелават успехи в неговите бъдещи начинания.