Казанлъчани, които имат желание да станат част от каузата „Дари живот! Помогни да затупти детско сърце“, все още имат възможност да се включат в благотворителната кампания. На 8 февруари от 19.00 часа в ресторант „Казанлък“ ще се проведе четвъртата благотворителна вечер в името на новия живот. Идеята е на Инър Уийл Клуб, който със своята инициатива подкрепя семейства с репродуктивни проблеми и които не са успели да получат средства от общинската програма за ин витро процедури.

Желаещите да подкрепят каузата за повече деца в общината, могат да сторят това по няколко начина. Първият е да закупят благотворителни куверти за вечерта на стойност 60 лева, от които половината сума е за благотворителната цел. Могат да подкрепят инициативата, като дарят само благотворителната част или да си закупят специалните благотворителни картички с лого на инициативата, които са на стойност 10 лева.

Отделно от това, по време на вечерта на 8 февруари ще се проведе и специален търг на предмети, изработени от хора с увреждания по проект „Социално включване чрез заетост“, както и кулинарна изложба, сътворена от ръцете на дамите от Инър Уийл Клуб. Събраните средства от търга и изложбата също ще бъдат насочени към подпомагане на семействата с репродуктивни проблеми, желаещи да имат деца.

Каузата „Дари живот“ е една от поредицата благотворителни каузи, проекти и инициативи, по които работи казанлъшкият дамски клуб, който има вече достолепна биография - след две години клубът ще стане на 20 години. Официалното чартиране бе през месец ноември 2001 година.

Повече информация на телефон: 0897979391- Дарина Иванова