Чистим "Тюлбето" тази неделя

По повод публикувания материал " Да почистим парк "Тюлбето" http://www.zakazanlak.bg/ot-denya-20/da-pochistim-park-tyulbeto-8688

Свои реакции в социалните мрежи и на електронната поща изразиха десетки граждани. Възмущение от видяното и желание да участват в кампанията за почистване, изразиха всички те.

В мейли до редакцията те приканват към апела да се включат всички, на които не им е все едно как изглежда най- големият парк на казанлъчани.


Сред писалите на редакционния мейл са и членове на младежката организация на партия ГЕРБ в Казанлък. Оттам заявават, че " приемат присърце призива " и на свой ред призовават всички казанлъчани заедно, като граждани, да направят "паркът ни по- чист, за да възвърне същността и облика си". От младежката организация поемат отговорността да осигурят чували и ръкавици за всички желаещи, както и да се извозят събраните отпадъци на предназначените за това места.

И тъй като природата няма партийна книжка, а красотата е многолика и пъстра, от zakazanlak.bg ще се радваме, ако желаещите да се отзоват на призива да почистим парк "Тюлбето" и съберем разпилените там боклуци са много повече: хора различни, по възраст пол, занятие, които обаче ги обединява любовта към природата и каузата да я пазим заради тези след нас.

Затова ще се радваме, ако в неделя доброволците чистачи са десетки, а защо не и стотици.

Колкото повече, толкова повече работа ще се свърши!

Желаещите да чистят с нас са добре дошли - сборният пункт е неделя, 03.02.2019 от 10:00 часа – паркинга до парк „Тюлбе“.

Носете усмивки, добронамереност и желание за работа!