АРТ предизвикателство!
Какво ще кажете, ако хобито ви или просто желанието да сътворите красота зарадва много хора или просто ви донесе... пари?

Или имате нещо против идеята заедно да направим света около нас с една идея по-красив, приятен, зареждащ и вълнуващ? Като го натъкмим в червено-бяло или там, в каквото.
И понеже „Арсенал“ кове кадри, които умеят много и най-различни неща, този път е ред на арт човеците зад машините, зад бюрата или там, където имат очи и души за красивото.
Като създадат най-оригиналната и най-голяма мартеница.В първия по рода си АРТ конкурс в „Арсенал“.
Очакваме вашите творения - големи и оригинални, по-малки, но пак оригинални, мартеници, изработени от каквото вие решите.

От създадените от вас мартеници ще подредим прекрасен кът - изложба, а най-добрите конкурсни мартеници ще отличи специална комисия от арсеналци.
Материално. Казано иначе - с пари.За останалите и всички други, които участват, има още едно утешение. Отвъд наградата.
Създадените мартеници от вас, арсеналци, най-големи и най-оригинални и всички други, ще могат и да се откупуват. Средставата от тях ще отидат за благотворителна цел, която заедно ще изберем.
Сега вие сте на ред - имате не повече от месец време.
Мислете, работете, фантазирайте и творете.
После ни ги донесете. Вашите мартеници - оригинални и големи.

Готовите мартеници ще се събират всеки делничен ден от днес до 24 февруари – петък вкл. в офисите на СК на КНСБ в „Арсенал“ - втори етаж над Централния стол.
Всички създадени от вас оригинални и големи мартеници ще бъдат подредени в специална изложба във фоайето на Централния стол и пред него. Най-оригиналната мартеница ще намери място и във фирмения музей.

Партньори в това ни шарено начинание са фирмените синдикални ръководства - на КНСБ и КТ „Подкрепа“, които харесаха и подкрепиха идеята. С надеждата, че ще се получи и с желанието да заделят част от своя фонд, за да поощрят най-добрите творци сред арсеналци.
Няма ограничение нито за вида на материалите, нито за броя на майсторите на всяка мартеница.
Колективните разработки са добре дошли!
/Важното е да си поделите наградата и да няма сърдити/.
И най-важното: удоволствието си е удоволствие, но работата е на първо място.
Хайде, вадете чакръците, кълбетата или там каквото и творете: ))
Зима е, време вечер - колкото искате.
Краен срок за творбите - 24 февруари, 2 етаж, СК на КНСБ – Централен стол на „Арсенал“ АД.
Още информация за конкурса на: 0882987013
Успех на всички!
„Трибуна Арсенал“
СК на КНСБ
КТ “Подкрепа“ в „Арсенал“