Първо място завоюваха футболистите юноши младша възраст от Футболен клуб „Арсенал - 2000“ в областната група, в която са включени 11 отбора. Още преди последната отложена среща, която ще бъде без значение за крайното класиране, след отлична игра, довела до резултат 3:0 срещу младите футболисти от Хасково, арсеналските момчета се поздравиха с крайната победа и вдигнаха купата за сезон 2020/2021. Тя им бе връчена след края на мача от президента на ФК „Арсенал - 2000“ и икономически директор на „Арсенал“ АД Янко Костадинов. Той поздрави момчетата за постигнатия успех, изказа задоволството си от отличната им подготовка и сърцата игра и им пожела бъдещи успехи. Младите футболисти получиха подаръци - фирмени фланелки на „Арсенал“.


Не по-зле от тях се представиха в предсрочно завършилото първенство и футболистите от старшата възраст, които завоюваха второ място в Областната група. Купата им бе връчена от Димитър Граматиков – гл. счетоводител на „Арсенал - 2000“.

На награждаването присъства председателят на футболния съюз в Ст. Загора Димитър Петров, който не скри задоволството си от представянето на арсеналските футболисти в този сезон. „Най-важното е, че в тези момчета има потенциал и играят грамотен футбол. Вижда се, че полагат старание и вярвам, че ще се развиват още по-добре“.

Особено развълнуван бе треньорът на младите арсеналски футболисти Атанас Апостолов. „Много постоянство, много труд и себеотдаване ни костваха тези титли, но момчетата си ги заслужиха, каза той за сайта zakazanlak.bg. - Те разбраха, че трябва упоритост и всеотдайност. Без тях и горещото желание за игра, успехите са немислими.“ Атанас Апостолов каза, че всички са положили старание в подготовката и футболните срещи и отличи най-добре представилите се – Димитър Халваджиев, Пламен Станев, Диан Овчаров, Явор Тенев и др.

Очаква се да бъдат проведени баражи за преминаване в по-класната Югоизточна футболна група.