Футболистите от младша възраст на ФК „Арсенал 2000“ на временното първо място Приключи футболният полусезон за младите футболисти на ФК „Арсенал 2000“.
Близо 60 деца са обхванати в трите възрастови групи на клуба – старша, младша възраст и деца за футболния сезон 2020-2021 г.
След изиграните за полусезона мачове най-добре са се представили футболистите от младшата възраст, които заемат временното първо място в окръжната футболна група.
Временно на второ място в областната футболна група са старшата възраст на ФК „Арсенал 2 000“.
За сега децата заемат временното седмо място, с надеждата през втората половина на футболния сезон да се придвижат напред.
„Младите футболисти в момента не тренират след въведените допълнителни противоепидемични мерки. Подготовката им ще протече в домашни условия по предварително подготвени за таях планове, като разчитаме те да продължат да поддържат форма. Очаква се подновяване на тренировките след средата на месец януари, догодина и, разбира се това ще зависи от последващите условия в страната“ – сподели за сайта ZaKazanlak.bg треньорът Станислав Пехливанов.
Футболният клуб е обезпечен с необходимата екипировка, а терените се поддържат в добро състояние, съобразно климатичните условия, в очакване на завръщането на футболистите догодина.