На Общо събрание за председател на УС на СНЦ Волейболен клуб „Казанлък“ бе избран бизнесменът Милен Бъчваров. „Ще продължим във всички възрасти в ДЮШ от момичета до девойки-старша възраст, като подготовката се планира да стартира с летен лагер край морето след 14 август на Шкорпиловци. Ще продължим традицията, затова родителите на децата от Казанлък до края на месеца трябва да заявят участието си в тренировъчния камп с ръководители Васил Чилов и Методи Маринов“, заяви Бъчваров. Спортен комплекс „Багира“ ще очаква младите надежди на школата ни. Не се отказвайте от клуба! – призовават от управителния съвет.
След над 10 години успешно управление на волейбола старозагорецът Васил Аргиров вече не е председател на Управителния съвет и волейболния клуб на Казанлък. За това време бяха спечелени десетки купи и медали, клубът записа участие в европейски турнир и Балканска купа, завоювани бяха вицешампионска титла и бронзови медали при дамите, както и второ място от турнира за Купа България.
Но дойде време за рестарт. От новия шампионат при жените Казанлък няма да има свой представител, за огромно разочарование на феновете. Но намеренията са Детско-юношеската школа да се запази, а съставите да продължат да участват в първенствата на БФВ.