Започнахме юли с новата „Трибуна Арсенал“

Хитът „Джулай морнинг“ звучи през целия 1 юли. Култова песен за култови времена. През този първи юли читателите на вестник „Трибуна Арсенал“ имат възможността да се срещнат и с хората, за които разказваме в 235-ия брой на вестника. За всички тях публикуваме в сайта zakazanlak.bg електронния вариант на новия брой, малко преди да разгърнат и неговото хартиено издание.

От страница първа тръгва текстът, посветен на служба „Охрана“ в „Арсенал“, която празнува своята 20-годишнина. Преподписан е Колективният трудов договор в дружеството, като всички действащи досега договорености са запазени в пълния им обем.

Едно пано от бронз стои на фасадата на Централното управление и, ако, забързани в делника си арсеналци не са му обърнали достатъчно внимание, сега му е времето. То бе почистено и обновено преди броени дни. А сюжетът му е свързан с българската история и историята на родното машиностроене и отбранителна промишленост. Освен това, самото пано има историческа стойност, предвид факта, че е излято в „Арсенал“ преди 84 години.

За ВИП-наградата на общинския съветник от „Алтернативата на гражданите“ Красимира Харизанова, за момичето слънце от Алеята на славата Александра Христозова, за младата арсеналска генерация в лицето на Даниел Дечев, за новото футболно попълнение във ФК „Арсенал -2000“ разказва още новата „Трибуна“.

Има и страници за лятно настроение – през юли продължават кулинарните изкушения от белуга, черен хайвер и водка „Белуга Нобъл“ в ресторант „Орешака“, морето на ниски цени за арсеналски работници и служители, виртуалната разходка на екзотични места… Като във филмова лента върви разказът за любовта между Франк Синатра и Ава Гарднър.

Приятно и полезно време с „Трибуна Арсенал“ и през юли: https://www.zakazanlak.bg/archive/%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%B9%20235.pdf