Новата система в "Арсенал" и животът: между делник, история и избори

Система за безкасово плащане, само срещу персонална карта за столово хранене, започва да действа от днес- 1-ви март на територията на „Арсенал“ АД. За това съобщава в акцент новият брой на вестникът, който чете Казанлък - "Трибуна Арсенал".
Целта на нововъведението е да се подобрят условията за ползване на столовото хранене на територията на дружеството.
Заплащането в столовете ще става безналично /безкасово/ и само срещу предоставяне на персонална карта за столово хранене. Ежемесечно по персоналната сметка на всеки работник и служител се предоставя безлихвен кредит, в размер на 50 /петдесет/ лева.

26 са кандатите, записали се в студентската програма на "Арсенал" за следващата учебна година, които подадоха документи до крайния срок. Своеобразният първенец, с най- много желаещи да станат бъдещи инженери, е колективът на Завод 5. Това е друг акцент от новия брой на вестника. В него ви предстои и среща с " Бебето на Завод 4"- ненавършилата още 21 години Вероника Златинова от Ахелой. Как интернет игра и може да стане причина да срещнеш голямата си любов на 200 километра от дома, разказва очеркът за Вероника.

Реверансът на редакторите на вестника, посветен на Националния празник на Република България- 3 март и своеобразна препратка към започналата вече предизборна кампания, е интервюто с най- добрият военен историк у нас академик Георги Марков, написал и 33 поуки за нови политици.

За приоритетите на кандидат- депутатите от партия ГЕРБ, издигнати от общинската организация на партията в Казанлък, както и какво прати една казанлъшка Царица Роза в кандидат депутатските листи на дясна формация, разказва изданието.

От новия, 152 брой на вестника ще разберете и кои спечелиха наградите от първия конкурс за най- интересна мартеница в "Арсенал", както и как ще изглежда бъдещата туристическа атракция в Долината на тракийските царе и розите - тракийският стан край Шипка.

Авторът на проекта е представител на групата "Експерти за Казанлък" арх. Ивелин Недялков. Експертната среща с него е на страница 3 на изданието.

Тези и още други интересни новини- в бр. 152 на вестник " Трибуна Арсенал". Изданието може да се чете онлай и оттук:

http://www.zakazanlak.bg/archive/152.pdf