Идва 260-ият брой на „Трибуна Арсенал”
260-ият брой на вестник „Трибуна Арсенал” е вече във виртуалното пространство. На път е и неговото хартиено издание, ухаещо на печатарско мастило.

Страниците на вестника отново са посветени на хора и събития, които са близки на казанлъчани и всички, свързани с града, с „Арсенал” и с Долината на розите.

Как се стяга Паметникът на Свободата за предстоящите чествания на Шипченската епопея, разказва директорът на НПМ „Шипка-Бузлуджа” д-р Чавдар Ангелов.

Продължава представянето на „Арсенал” в исторически план от неговото създаване през 1878 година до днес.

Синдикализъм в действие, нова инициатива на обществения посредник на Казанлък Гинка Щерева, живите спомени на един дългогодишен арсеналец за време, което на младото поколение българи би изглеждало като друга епоха. Повдигаме тема, за която разказва ветеранът Малчо Иванов. Той е първият и последният останал сътрудник на вестник „Заводска Трибуна”, чийто наследник е „Трибуна Арсенал”, от началото на неговото издаване досега. Цели 70 години.

За още една изключителна личност в арсеналския летопис – началникът Дончо Иванов, посветил 53 години на завода. И Елена Замбакова – мъжкото момиче в спорта и в работата.

Две нови имена се появяват като автори на страниците на Брой 260-и. Нека ги аплодираме.

Черешката на тортата, както винаги във в. „Трибуна Арсенал”, е накрая. Това е задочната среща с велика личност от българската или световната история. Този път представяме Алфред Хичкок, ненадминатият майстор на съспенса.

Приятно четене:https://www.zakazanlak.bg/archive/260.pdf