Брой 275 на в. „Трибуна Арсенал”
Новият, 275-и, брой на в. „Трибуна Арсенал” отново е на вниманието на хилядите ни читатели. В него отново ви разказваме за интересни хора, любопитни инициативи, събития, които остават в историята на Казанлък.

Възрастни и тийнейджъри бяха заедно на изложбата, посветена на жените в българската наука. А любознателните момчета и момичета от Механотехникума написаха великолепни есета за Левски и днешното ни време, като първото от тях публикуваме в Брой 275-и на „Трибуна Арсенал”. Родолюбие се нарича една страница в това издание, за да ни напомни за героичното ни минало и за днешните българи, в които гори огънят на нашата признателност и почит към героите.

Разказваме и за двама майстори – Николай с борческата фамилия Боримечков, чиято скромност само усилва перфектните му професионални умения, и ветеранът Станчо с неговите уникални кукерски маски.

Новини от Казанлък и топлина от далечно Перу, едно любимо име от великата актьорска гилдия в недалечното ни минало, поглед към лятото – всичко това на страниците на новото издание на вестник „Трибуна Арсенал”.

Приятно четене:https://www.zakazanlak.bg/archive/275.pdf