Брой 266 на в. „Трибуна Арсенал” – за будителите до нас
Брой 266 на в. „Трибуна Арсенал” отново е на път към своите хиляди читатели. Този брой излиза в навечерието на един от прекрасните български празници, който често минава в сянката на ежедневието – 1 ноември, Деня на народните будители.

Да, будителите и днес съществуват. Те са до нас, често незабелязани, защото вършат добрите си дела ненатрапчиво, но упорито и всеотдайно. За тях в сегашно време разказваме в новия брой на вестника, който четат всички казанлъчани – „Трибуна Арсенал”.

Седем истории за морал ни споделя и един дългогодишен арсеналец, чието талантливо перо ни припомня факти от нашата история, от които трябва да си правим сериозни поуки.

За дарителството, което членовете и общинските съветници от коалиция „Алтернативата на гражданите” са превърнали в своя кауза, за изложбата на „Арсенал”, която привлече хиляди посетители в ИМ „Искра”, за ремонта на вековната емблематична сграда в село Ягода, за любопитните факти, свързани с марката „Калашников” – за всичко това ще прочетете в брой 266 на вестника.

И още интересни четива, които не само ще отворят още по-широко вратата на нашите познания, но и ще ни направят духовно съпричастни към онези дела, сторени в името на по-доброто ни общество.

Приятно четене:https://www.zakazanlak.bg/archive/266.pdf