Брой 264 на в. „Трибуна Арсенал“

Поредният, 264-ти, брой на вестник „Трибуна Арсенал“ е на път от печатницата. Преди да пристигне хартиеният му вариант, можете да го разлистите онлайн. В него ще намерите интересни разкази за хора, свързали живота си с „Арсенал“, за талантите ни в танцовото изкуство и спорта, за младата генерация учители, които за участие в обществения живот на Казанлък са избрали Коалиция „Алтернативата на гражданите“.

Акцент поставяме не само върху мащабната социална политика на "Арсенал" към своите работници и служители, но и на дарителските жестове, които прави дружеството за общественополезни каузи. "Арсенал" е най-големият дарител към момента от страна на бизнеса в кампанията за закупуване на съвременен апарат за диагностика за Комплексния онкологичен център в Стара Загора. Фирмата и членовете на Коалиция "Алтернативата на гражданите" също са големите дарители на общинската болница в Казанлък в борбата на медиците с коронавируса.

Чрез вестника срещаме казанлъчани с хората от града, оставили следа в неговия живот. Или продължават да оставят, без излишен шум, но с упоритост и воля да бъдат полезни, а добрите им дела да дават плодове и занапред.

Срещаме ви и с една от ярките личности сред интелектуалците на България в края на 19 и началото та 20 век, чийто път, сякаш напълно закономерно, минава и през града на розите.

Приятно четене: https://www.zakazanlak.bg/archive/264.pdf