Брой 242 на „Трибуна Арсенал“ – животът днес в „Арсенал“ и Казанлък

Брой 242 на вестник „Трибуна Арсенал“ отново пътува към своите читатели. Още днес те ще разгърнат страниците му, за да прочетат любопитни истории, да научат интересни факти, да се ориентират в обществения живот на Казанлък, виртуално да посетят красиви кътчета в България…

Обръщение на кмета на община Казанлък Галина Стоянова и декларации на общинските съветници от ПП ГЕРБ, коалиция „Алтернативата на гражданите“ и ПП ДПС бяха прочетени на последната сесия на Общинския съвет в Казанлък на 29 октомври 2020 г. Какво казват те в отговор на направените твърдения и негативни внушения от един общински съветник от БСП, можете да прочетете на страници 4 и 5 на новия брой на в. „Трибуна Арсенал“.

За повишена лична отговорност от всеки арсеналски работник и служител, апелира ръководството на дружеството. Безпрецедентните и мащабни противоепидемични мерки на цялата територия на „Арсенал“ ще бъдат още по-ефективни, когато и самите работещи спазват индивидуалните мерки за предпазване не само в предприятието, но и извън него. "Бъдете отговорни към своето здраве и към здравето на своите близки и колеги", е призивът към всички.

Любопитни спомени разказват двама арсеналски директори. Прочетете ги, защото те са част от историята на града и на страната ни.

Двойно признание за казанлъшката общинска болница „Д-р Христо Стамболски“, 95 години Механотехникум в Казанлък, режисьорът на филмите за учителя по физика Теодосий Теодосиев и фотографа, снимащ от птичи поглед, Александър Иванов, будителят Иван Найденов – това са другите теми, които ще ви заинтригуват.

И за настроение – приказка за един съвременен български замък и специален подарък от Цанко Вълчанов – кадър на пъстроликата есен, понесла плодове от райска ябълка.

В електронен вариант Брой 242 на в. "Трибуна Арсенал" можете да прочете на линка: https://www.zakazanlak.bg/archive/242.pdf