Най-голямото българско машиностроително предприятие „Арсенал“ АД - Казанлък, е в изключително стабилно състояние, има осигурени договори с партньори и производствените процеси в него са напълно обезпечени за години напред. Това държим да заявим пред хилядите наши работници, специалисти и служители. Това държим да знаят нашите партньори от близо и далеч. Това искаме най-накрая да разберат кандидатите за народни представители от БСП от 27-и Старозагорски избирателен район, които усилено тиражират в медийното и интернет пространството откровени лъжи. Един кандидат-депутат от БСП-Казанлък казва: „мисля, че „Арсенал“ дори са пред кризисно състояние“. „Арсенал“ е в прекрасно финансово състояние. Не може една фирма, която е пред криза, да инвестира десетки милиони лева в нови съоръжения, както прави в момента „Арсенал“! Това означава, че този кандидат не може да мисли.

"Арсенал“ е повече от стабилен и повече от всякога върви с увереност напред в своето развитие. Всички тези манипулативни, тенденциозни, злонамерени изказвания няма да спрат нашия просперитет. Не е почтено да насаждате изкуствен страх и несигурност сред хората, свързали живота и трудовия си път с „Арсенал“, сред техните семейства и близки. Не ви прави чест да градите своята бъдеща кариера, стъпвайки върху лъжи и манипулации, защото всеки знае какво е „Арсенал“, какво е неговото значимо място в региона, в областта, в България и в света. И, ако вие не знаете това, накъде сте тръгнали с вашите амбиции за парламентаристи?!

Ние всички, които години наред работим в „Арсенал“ и имаме честта да бъдем в неговото ръководство, ви заявяваме – не използвайте „Арсенал“ за своите политически цели, това е твърде голям залък за някои новоизлюпени политици от Казанлък. И задаваме с пълно основание въпроса: „Най-старата партия в Казанлък не можа ли да излъчи по-достоен кандидат за народен представител от г-н Пламен Караджов?“.

Арсенал“ има 143-годишна история, огромен потенциал и възможности, което означава сигурност, доверие, респект. В България и по света.

За „Арсенал“ АД:

Заместник генерални директори:

Билян Тошков – Производствен директор
Янко Костадинов – Директор финанси и икономика
Йордан Йорданов – Технически директор
Янко Запрянов – Директор технологично и иновативно оборудване
Христо Стрешков – Директор управление на процесите
Стойчо Крачолов – Директор административни и специални въпроси

Директори производства:

Динко Кюмюрев – Директор оръжейно производство
Николай Меслеков – Директор боеприпасно производство
Георги Добрев – Директор барутно производство
Георги Ненчев – Директор пиротехническо производство
Петър Щирянов – Директор машиностроително производство
Ивайло Арнаудов – Директор инструментално производство
Кънчо Крачанов – Директор енергийно осигуряване и поддръжка на съоръженията