173 подаръка събра Сдружение „Бъдеще за децата” в благотворителната си кампания Акция "Дядо Коледа 2017". С това сдружението и дарителите, помогнали на деца в неравностойно положение, сбъднаха 173 детски мечти.

Колело, детски играчки, образователни материали и още много други чудесии се криеха в шарените коледни пакети, които потеглиха към домовете на малките герои от казанлъшките истории и към семейните къщи.

Стартът на благотворителната кампания бе даден на 4 декември и приключи на 18 декември. Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата” бе разположил 2 елхи в град Казанлък и една в село Дунавци. На всяка една от вълшебните елхи имаше определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Чрез тези писма хората с щедри сърца се запознаха с историята на детето и неговото семейство и подготвиха подарък, съобразен с възрастта на детето и неговите интереси.

През предстоящата седмица, екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата” ще се погрижат всички събрани коледни подаръци да бъдат поднесени на децата.