Целият ресторант „Капитал“, включително лятната градина и дори коридора към Камерната зала на Дома на културата, се изпълни с празнични маси днес точно в 12 на обяд за първата ветеранска среща на Завод 2 в „Арсенал“.

„Имало е срещи много и на други заводи в „Арсенал“, но толкова много хора, никога не са идвали“, приветства гостите сегашният директор Билян Тошков. Срещата организира КНСБ.

Неговият председател в оръжейницата – Атанас Бозов и колегата му от заводската организация – Димитър Георгиев, който е и ръководител на производствения отдел, посрещаха гостите в едно с директора Тошков с усмивки, другарски ръкостискания и прегръдки в продължение на близо час. Бившите директори – Михаил Михайлов, Христо Кръстев, Николай Колев и Станил Станилов, който е част от сегашния мениджърски екип на „Арсенал“, уважиха инициативата за среща между стари и млади, оставили сърцата си в този завод за стрелкови боеприпаси, чието производство и днес има сериозен дял в реализираната фирмена продукция на най-голямото не само в Казанлък, българско предприятие. Срещата започна с поздравление от китка народни танци в изпълнение на ансамбъла на "Арсенал", с ръководител Христо Стоянов.

Вокална група „Ехо“, в голямата си част – от арсеналски певци и певици и инструментала на Васил Глутников, забавляваха близо 200-те арсеналци, които бяха истински щастливи, да се видят със стари приятели и колеги, да открият сред по-младите своите последователи и да се повеселят заедно.