Шеннур Асан Милкова положи клетва като общински съветник в местния законодателен орган на Казанлък. Шеннур Милкова от ДПС зае мястото на досегашния общински съветник Ахмед Абдула Мехмед. Той е назначен за директор на Общинското предприятие „Комунална дейност и поддръжка на инфраструктурата”, като до този момент поста се заемаше от Теменужка Люцканова. Пълномощията на Ахмед Мехмед бяха прекратени предсрочно по заявление, подадено от него, с решение на ОИК-Казанлък от 22 февруари 2024 година. Това се наложи именно поради назначаването му на щатна длъжност в общинска администрация. Ахмед Мехмед беше заместник-кмет по хуманитарни политики на община Казанлък в мандат 2019-2023 г. на местната изпълнителна власт.

Администрацията на Общината има и нов секретар – класираната на първо място в обявения конкурс за длъжността, Гинка Стефанова Щерева. Щерева бе два мандата обществен посредник на Казанлък.

По време на срещата на кмета на община Казанлък Галина Стоянова и част от нейния екип с жители на село Енина. Присъства и кметът на населеното място Димитрина Дончева

Ахмед Мехмед и Гинка Щерева бяха представени с новите им позиции в общинска администрация пред жителите на Енина на 28 февруари, по време срещата на кмета Галина Стоянова с жителите на селото. Целта на тези срещи, които тя провежда в населените места в община Казанлък, е да се включат предложения от самите граждани в програмата на новия четиригодишен управленски мандат, както и да се излъчат по трима представители от всяко населено място в Консултативния съвет към Кмета. На срещата в село Енина присъстваха и общинските съветници от групата на непартийната формация "Алтернативата на гражданите" инж. Владимир Чучумишев, инж. Янко Запрянов и адвокат Мариета Пепелешкова.