Жените работят повече и паркинг саги- новият брой на "Трибуна Арсенал"

Жените работят с 39 дни в годината повече, отколкото мъжете.

Това сочи докладът Global Gender Gap Report 2016 на Cвeтoвния иĸoнoмичecĸи фopyм (СИВ), за който повече ще научите в най- новия брой -146-ти на единственият безплатен и най- тиражен вестник в региона -"Трибуна Арсенал".

Според световния икономически форум, заплащането между мъжете и жените ще се изравни след 170 години. Пак по данните на СИВ, жените в България печелят по 1 долар за същата работа, за която мъжете получават 1.54 долара. Неравенството ще се изравни след ..170 години, са прогнозите на експертите.

Изданието ви среща и с една интересна и неуморна арсеналска ветеранка от Крън- рецитаторката Мария Илиева. В навечерието на един от най- тачените български празници, реверансът на редакторите на "Трибуна Арсенал" е към един от 308-те арсеналски именика на Никлден- бившият служител на МВР и настоящ служител на "Вътрешна охрана" във фирмата, върлият табладжия Николай Иванов.

Колко според синдикатите следва да получават работещите и младите работещи у нас, за да не избират Терминал 2 на летище София- мотивираните разсъждения са на първия синдикалист от КНСБ в държавата Пламен Димитров. Подробностите са в рубриката "Срещи.

Кой, кога и как ще работи, както и как ще празнува, съобщава още изданието в навечерието на Коледно - новогодишните празници.

Оферти за работа и подранило Лято 2017 са деловите съобщения в броя.

Поредната интересна среща в рубриката "Времена и хора" е с многодетния баща на 24 деца- евреинът и създател на най- популярната в света шевна машина Исак Сингер.

Новият брой на вестник " Трибуна Арсенал", може да прочетете и оттук:


http://www.zakazanlak.bg/archive/146.pdf