Желаещите да се ваксинират в „Арсенал“ се увеличават

Продължава ваксинирането срещу КОВИД-19 в „Арсенал“ при изключително добра организация – без изчакване, с еднопосочно движение и спазване реда на записалите се.
Днес през Кабинет № 8 на арсеналската поликлиника преминават желаещите да получат ваксина от Завод 5.

Един от тях е Янко Николов, настройчик от 131 бригада на Завод 5. Той е студент последен курс в Технически университет - София, филиал Пловдив, специалност „Машиностроене и уредостроене“ по Студентската програма на „Арсенал“ АД. Отговорник е на випуска и в момента подготвя дипломното си задание.

Янко Николов е един от първите желаещи записали се за ваксиниране в „Арсенал“ след консултация с личния си лекар. „Ваксинирам се заради семейството, близките и колегите си – сподели той. Това е най-добрият начин да предпазим себе си и тях от тежко протичане на заболяването при евентуално заразяване и непредвидими последици от него. Правя го с пълното съзнание на отговорен човек, защото имаме деца и възрастни, които обичаме и за които трябва да мислим.Тук никой не ни кара да идваме под строй. Всеки сам прави своя избор. Аз и съпругата ми, която също ще се ваксинира, сме взели за себе си това решение без да се колебаем. Смятаме, че това е логичният начин да предотвратим разпространението на КОВИД-19. В „Арсенал“ ни се предоставя тази изключителна възможност и трябва да се възползваме от нея. Със създадената добра организация процесът протича само за около 15 минути. Не се налага да вземаме отпуск или да отсъстваме дълго от работа. Благодарен съм на ръководството на дружеството и високо оценявам добрата инициатива.“

В следващите дни ще продължи ваксинирането на желаещите от различните структури на „Арсенал“ АД и „Арсенал - 2000“ АД в часовете от 9:00 до 13:00 часа в Кабинет № 8 на заводската Поликлиника със съдействието и организацията на направление „Безопасност и здраве при работа“ в дружеството и ДКЦ "Поликлиника – Казанлък".