Затварят ул. "Хаджи Димитър" за седмица

На 14 февруари ще кастрят дървета по ул. "Ген. Столетов"

От 14.02.2023 г. се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул. „Хаджи Димитър“ в Казанлък в участъка от кръстовището на ул. „Хаджи Димитър“ с ул. „Граф Игнатиев“ до кръстовището с ул. „Тракия“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул. „Граф Игнатиев“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в града.

От 14 февруари ще бъде затворен още един участък на ул. “Хаджи Димитър“ - от кръстовището на ул.„Хаджи Димитър“ с ул. „Тракия“ до кръстовището с ул. „Лев Толстой“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Граф Игнатиев“, ул.„Тракия“, ул.„Лев Толстой“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкцията на водопроводната и канализационна мрежа в Казанлък и ще важат от 08,00 часа на 14.02.2023 г. (вторник) до 17,00 часа на 21.02.2023 г. (вторник), включително.

Във връзка с окастряне / отсичане на дървета с помощта на автовишка от Общинското предприятие „Комунални дейности и поддръжка на инфраструктурата“ към Община Казанлък утре се затваря част от ул. „Генерал Скобелев“ за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства в участъка от кръстовището на ул. „Генерал Скобелев“ с ул. „Македония“ до кръстовището с ул. „Стара планина“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Македония“, ул.„Стара планина“, бул.„Освобождение“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък. Временната организация за посочения район ще важи от 08:30 часа до 14.00 часа на 14.02.2023г., вторник.