Започват записванията за море в Несебър

Започват ранните записвания за почивка на море в хотелската база "Арсенал" в град Несебър

Почивката на море в Несебър е наложена практика, част от сериозната и мащабна социална политика на най-голямото машиностроително предприятие в България - "Арсенал" - Казанлък.

Над 2500 арсеналски гости посреща всяка година хотелът. Така традицията на почивната станция, построена специално за работещите във военното предприятие в периода 1964-1967 г., продължава да се спазва. Предложенията на хотел "Арсенал" за идващото лято са насочени както към работещите в предприятието, така и към хората извън него, които предпочитат удобствата на този комплекс.

Базата е обновена и модернизирана с всички екстри за приятна и спокойна почивка, обслужването е ALL INCLUSIVE. Ранните записвания започват от месец ноември 2021 г. Тези, които направят резервация до 31 януари 2022 г. ползват отстъпки от 30% и 25%, в зависимост от това дали работят в "Арсенал" или не са работещи във фирмата. Отстъпките, но с намаляващи проценти, продължават и за записвания в последващите периоди до 31 май 2022 година.

Всички условия, цени, отстъпки, услуги, екстри и други ще бъдат подробно публикувани в Брой 268 на в. "Трибуна Арсенал", който излиза следващата седмица.