Вземат в ЦСКА треньора на арсеналските юноши

32-годишният треньор на юноши младша и юноши старша възраст на ФК „Арсенал 2000“ Атанас Апостолов става треньор в ЦСКА. Заминаването на младия специалист за столицата бе потвърдено от него, но все още не е ясно дали ще бъде част от щаба на първия отбор на "червените", или ще работи при дубъла във Втора лига.

Атанас Апостолов тренира младите футболни таланти на ФК „Арсенал 2000“. Под негово ръководство юношите младша възраст завършиха футболния сезон 2020/2021 като първенци в Областната футболна група, а юношите старша възраст останаха на почетното второ място.

Атанас Апостолов е бивш състезател и настоящ старши треньор на мъжкия отбор на „Розова долина“. Играе футбол от 7-годишен. Първият му треньор е Тенчо Киряков, след това се подготвя в „Арсенал“. Възпитаник е на Станислав Пехливанов, до днес негов колега в треньорската работа във ФК „Арсенал 2000”. Като футболист е играл в юношеския и младежкия национален отбор и в мъжкия състав на „Берое“. Има около 80 мача професионален футбол. С мъжкия отбор на ПФК „Берое“ печели Купата на България по футбол през 2010 година. През 2017 година придобива лиценз „В“ като треньор.

Тази година отборът на "Розова долина", чийто старши треньор е Наско, спечели Купата на футболната аматьорска лига. Футболистите и техния треньор бяха наградени от кмета на общината Галина Стоянова, която ги поздрави и им пожела още по-големи успехи.