Това каза пред работещите във фабрика „Кремона- България “ Елена Гамова, кандидат за общински съветник от листата на местна коалиция „Алтернативата на гражданите“, регистрирана за участие в изборите за нов състав на Общинския съвет в Казанлък.
Елена Гамова е дългогодишен изпълнителен директор на „Кремона- България“ и експерт в своята област. Тя е е част от групата експерти и професионалисти в различни сфери от Казанлък, които още от 2008 година декларираха безвъзмездната си и всеотдайна работа за просперитета на Казанлък и изразиха готовност да помагат с професионалните си експертизи в различни сфери.

На срещата с работещи във фабрика „Кремона- България“ присъстваха и инж. Владимир Чучумишев от „Арсенал“, адвокат Мариета Пепелешкова, генералният представител на „Дженерали –Казанлък“ Красимира Харизанова и Петър Кръстев, директор на „Инвест банк“ Казанлък – всички дългогодишни членове на групата „Експерти за Казанлък“. На тези местни избори, заради промяна, свързана с изискванията за регистрация на подобни формации, групата е с ново име - „Алтернативата на гражданите“.



„Като съмишленици ни събират три неща: експертността при вземането на решения за доброто и развитието на община Казанлък, безвъзмездната и всеотдайна работа за развитието на района, която вършим и досега в качеството си на общински съветници и мажоритарността на всеки един от нас, доказан в своята професионална сфера“.

Така представи смисъла и каузата, обединили толкова различни хора, с различни професии в листатата с кандидати за общински съветници „Алтернативата на гражданите“ Владимир Чучумишев. Той бе в състава и на досегашния Общински съвет, като част от групата „Експерти за Казанлък“.
Пред работници той представи дългия списък от дарителска дейност на досегашните общински съветници и членове на групата, които само за последните 4 години са дарили своите възнаграждения като такива, в размер на над 70 хиляди лева. Даренията са в различни сфери: от помощ за лечение, през помощ за талантливи деца и образователни институции, до помощ в опазване и съхраняване на културно-историческото ни наследство и минало.
„В Общинския съвет може да се даде път на добрите идеи и това е наша кауза“, каза Владимир Чучумишев.



„ С „Кремона“ ме свързва сантимент. Съпругът ми дълги години бе директор на това предприятие“, заяви пред работещите Красимира Харизанова, кандидат за общински съветник от листата на „Алтернативата на гражданите“.
Тя призова гражданите да не са пасивни на тези местни избори и да гласуват, за да не надделее купеният и партиен вот.


„Хората с експертиза в различни области, каквито са експертите от „Алтернативата на гражданите“, могат да бъдат полезни във всички области при работата на Общинския съвет. И това е единственото вярно и полезно решение за града, допълни Харизанова.
Тя каза също, че „само хора с отношение към общината и нейните граждани, а не гласуващи по команда“, могат да са полезни в промяната за още повече полезни и добри решения в община Казанлък.


Кандидатите за общински съветници от листата на местната коалиция, която е с номер 70 в интегралната бюлетина- „Алтернативата на гражданите“ заявиха, че биха били удовлетворени, ако на вота на 27 октомври гражданите дадат доверието и подкрепата си за листата на коалицията с номер 70 в интегралната бюлетина.


Кандидатите за общински съветници от „Алтернативата на гражданите“ поканиха уважилите срещата работници и служители на „Кремона- България“ на два заключителни предизборни концерта:
На 24 октомври – концерт на естрадния изпълнител Васил Найденов и на 25-ти октомври – концерт на ансамбъл „Арсенал“ от японското им турне.


Местна коалиция „Алтернативата на гражданите“
За подкрепа и доверие:
№ 70 в интегралната бюлетина


* Купуването и продаването на гласове е престъление!