След Бойко и Криско на сладкиш

Дългочаканите от тинейджъри и деца шоколадови вафли с лика и марката на най- известния певец и продуцент на хитови песни Кристиян Радослав Талев, по-известен като Криско вече са на пазара.

Повече от два месеца, след като идолът на две поколения фенове на рапа и хип- хопа обяви това, най- накрая навръх Коледните празници лакомствата са в търговската мрежа.


Цените на вафлите в зависимост от вида и наличието на други екстри в тях, варират от 42 до 65 стотинки за брой. Криско е вторият известен българин, чийто лик краси лакомства, при това собствена марка, след като преди няколко години на пазара българска фирма пусна шоколадови валфи с името и лика на премиера на страната Бойко Борисов.

Премиерските вафли се появиха за първи път на традиционния събор на Левицата на Бузлуджа и веднага станаха хит.

В навечерието на Коледа и в трескаво очакване на новата песен на Криско с шоумен №1 в България Слави Трифонов, вафлите на Криско се надяват на подобен фурор.

Не липсват и доброволци за рекламни лица. Установили наличието на вафлите на Криско в търговската мрежа на Казанлък, местните ученици масово започнаха да се "зареждат" с тях. Купуват се средно по 3 вафли, по една от всеки вид.

Отдавна ликовете на известни българи са повод за производство на различни видове сувенири, тетрадки и други дребни предмети. Честта да имат и вафли на своето име до момента е оказана само на двама- на премиера Бойко Борисови рап - певецът Кристиян Талев- Криско.