Преобразеният търговски комплекс (който е най-големият търговски център в региона) от отворен тип Holiday park ще отвори врати на 13 септември в Стара Загора, на бул. „Никола Петков“ 52. В него има повече от 30 магазина, предлагащи стоки за дома, семейството и свободното време.
Сред брандовете, които клиентите на шопинг центъра на открито могат да посетят са, както познатите до момента, така и нови обекти отворени в комплекса. По този повод и началото на новата учебна година Holiday park Стара Загора ще предложи много оферти, отстъпки и игри с награди.
На 13-ти септември всеки ще може да участва в игра „Колело на късмета“ с атрактивни подаръци, както и да се запознае с талисмана на Holiday park. По-малките посетители също ще се радват на изненади, игри и спортни активности.
Трансформирането на комплекса включва по-голямо и широко пространство за новопостроените обекти, над 700 по-широки паркоместа с безплатен достъп, допълнително външно озеленяване със стотици естествени и свежи дървета и храсти, и нови соларни панели.
Инвеститор и собственик на модерния търговски комплекс е компанията „Видеолукс Холдинг“, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време „Технополис“ и веригата за дома и градината „Практикер“.
Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.