Директорът на ОД МВР-Стара Загора връчи парични награди на трите момчета, съдействали за установяването на водач, напуснал пътнотранспортно произшествие


Директорът на ОД МВР-Стара Загора старши комисар Николай Колев връчи парични награди на Живко Иванов, ученик в ПГСАГ „Лубор Байер“ – Стара Загора, Радослав Иванов и Григор Бараков, ученици в ПГМТТ „Никола Вапцаров“ – град Стара Загора. Наградите са определени съгласно заповед на вицепремиера и министър на вътрешните работи Бойко Рашков, по предложение на директора на Областната дирекция на полицията, за оказано съдействие и съществена конкретна помощ на МВР по противодействие на престъпността и проявена активна гражданска позиция. В резултат на бързата реакция и действията на тримата младежи е задържан водач, напуснал местопроизшествието при пътен инцидент на 3 октомври 2021 г. в град Стара Загора.

Старши комисар Колев благодари на Живко Иванов, Радослав Иванов и Григор Бараков за съдействието, което са оказали на органите на реда, и им пожела да са здрави и да постигат много успехи.