Победа за прекадетките на „Казанлък волей“


Отборът прекадетки на "Казанлък волей" безапелационно спечели регионалния турнир в Харманли в тази възрастова група. Съперничките на казанлъчанки - ВК "Сливен", ВК "Яворов" /Чирпан/, ВК "Странджа" /Средец/ и домакините от ВК "Хеброс", бяха буквално "отнесени" от волейболната генерация девойки на Казанлък с по 3:0.

"Ние най-вероятно ще сме първи като тим с четири победи с по 3:0 - коментира треньорът на казанлъшките състезателки Методи Маринов. - Следва още един турнир - финален (финална шестица), за региона да се определят първите 4 отбора. Мястото и датата на турнира ще се разбере през новата година и ще се съобразяваме с епидемичната обстановка. Искам да отлича всичките ни прекадетки за концентрацията и добрата игра: София Янкулова, Полина Димитрова, Радина Димитрова, Ванеса Таралежкова, Йоана Иванова, Никол Калайджиева, Деница Костадинова, Габриела Найденова, Никол Окоро, Никол Кандахерова, Катрин Иванова и Мадлен Митева. Поздравявам ги за старанието на тренировките и отборния дух и хъс за игра.

По думите му, единствено отборът на "Берое"/Стара Загора/ е равностоен съперник на прекадетките от „Казанлък волей“. Очаквам по-силни мачове в следващите фази от първенството, за да израстнем още и видим къде имаме да работим и да развиваме елементите от волейболната игра", коментира още треньорът Методи Маринов.

Източник: kazanlakvolley