Най-новата песен на популярната поп и джаз певица от Казанлък Надя Тончева - „Размисъл“, влезе в Националната седмична класация за българска поп и рок музика Топ 20 на БНР. Песента е едно от двете нови предложения в Топ класацията и е под N 22. От днес, 30 март, до 5 април можем да подкрепим Надя, давайки своя глас на линка: http://top20.bnr.bg/?fbclid=IwAR3UQMvSKCbsV1LtiDrR1SzMTdXDQPlHkXvlreqEO8tP, като натиснем сърцето, отбелязано срещу песента и нейния изпълнител. Може да се гласува всеки ден по веднъж.

"Размисъл" е резултат на творческото сътрудничество между известния български пианист, композитор и аранжор Ангел Заберски и певицата Надя Тончева. Текстът е авторски на Надя и е написан по музика на Ангел Заберски. В записа на „Размисъл“ участват едни от най-изявените български джаз музиканти - Ангел Заберски - пиано, Александър Логозаров - китара, Борис Таслев – контрабас, и Стоян Янкулов - Стунджи - ударни инструменти.

Песента е в ритъма на "боса нова", с подчертано ретро звучене, което ни препраща в стилистиката на 60-те години на XX век. Неслучайно и видеоклипът е в ретро стил – той е черно-бял и така още повече подчертава дълбоката чувственост, която излъчва песента.

Освен усещането за нежност и красиви емоции, "Размисъл" носи и посланията на пролетното възраждане. Тя е и една препратка към месец април, който е свързан джазовата музика. 30 април е обявен за Световен ден на джаза.

Песента може да се чуе на линка: https://www.youtube.com/watch?v=s21S3e_W8rQ&feature=youtu.be