От 9 май започна организираното столово хранене в структурата на „Арсенал“ АД в Стара Загора, т.нар. обособено производство. Всеки ден тук се доставя качествена и вкусна храна за работещите на принципа на кетъринга, което се прави за първи път в дружеството. Тя се приготвя от екипа на Йонка Велчева от отдел „Обществено хранене“ в основната база на отдела в Казанлък, опакова се в индивидуални пакети и се превозва със специализиран транспорт до завода в областния град, при спазване на всички необходими хигиенни изисквания. Така и в старозагорския завод арсеналци, също както своите колеги на площадките в Казанлък и Мъглиж, имат възможността ежедневно да получават качествена, топла и вкусна храна, а цената е субсидирана от работодателя, което е част от широката социална политика, насочена към работниците и служителите на фирмата.


В момента от столовото хранене в старозагорския завод на „Арсенал“ се възползват 50 души, като техният брой се увеличава. Заявките за храна от предоставеното всеки ден разнообразно меню се правят от предходния ден. В специално обособеното помещение за хранене хората могат да плащат с арсеналските си карти. Разнообразните ястия и десерти ще бъдат допълнени със сладолед и студени безалкохолни напитки през предстоящите горещи месеци.

От екипа на zakazanlak.bg благодарим на работещите в отдел "Обществено хранене" в "Арсенал" с ръководител Йонка Велчева, които, освен че готвят превъзходно, правят и чудесни снимки!