Още нови възможности – в новия брой на в. „Трибуна Арсенал”
Още нови възможности предлага „Арсенал” за работа и професионално развитие, които са публикувани на страниците на новия, 282-ри, брой на вестник „Трибуна Арсенал”. Всеки, който има желание да стане част от многохилядния арсеналски колектив, може да кандидатства за избраната от него позиция по посочения във вестника начин.

И паралелно с тези нови възможности за трудова заетост, които предлага „Арсенал”, представяме поредната част от мащабната социална политика, която стига до всеки работещ в предприятието. На страниците на изданието споделяме поредната добра новина - дружеството продължава своето успешно представяне на световни изложения. То участва с огромен успех на Международното изложение „Хемус 2022” в началото на месец юни т.г. и веднага след това щандът на казанлъшката фирма събира интереса на специалистите на изложението Eurosatory във френската столица Париж, което се счита за едно от най-големите специализирани изложения в Европа.

В новия брой на изданието срещаме нашите хиляди читатели с любопитното битие на един арсеналски кадър, с очакваните нови попълнения от висшите учебни заведения, с пътищата на българското Освобождение през погледа на проф. Петко Петков. Разказваме за мечтите на казанлъчани отпреди 110 години, за наградите на двама казанлъшки журналисти, за талантливите арсеналски любители фотографи, за министъра, който си тръгна от Казанлък с брой на в. „Трибуна Арсенал”.

И за едно голямо име в родното изкуство – художника Антон Митов, наричан българския Да Винчи.

Четете ни и въ виртуалното пространство:https://www.zakazanlak.bg/archive/282.pdf