За всички, които застават зад обектива при всеки възможен случай, и за тези, които се наслаждават на уловените от тях кадри, сайтът zakazanlak.bg, отвори нова рубрика, наречена "Фотооко".

Всеки фотос е миг - миг от живота, миг от времево-пространственото земно битие, миг, запечатан от неговия автор и споделен със зрителите. Всяка среща с фотографското изкуство добавя още цветове в палитрата на човешката сетивност. Отваря непознати хоризонти, създава нови приятелства.

Правим тази рубрика, за да дадем възможност на хората с творчески дух и на техните почитатели да си доставят онази порция наслада, която ни издига над дребнотемието и прозата в ежедневието.


Сн. Силвия Попова

За прощъпулник на нашето „Фотооко” избрахме кадрите на двама любители фотографи – арсеналците Силвия Попова и Красимир Попов.

Снимките са направени в последния ден на януари 2021 година в местността „Узана” - там, където е географският център на България. А конете – те просто са прелест в своята непринудена игра сред снежната белота на Балкана.

Наследете им се: https://www.zakazanlak.bg/kazanlak-v-snimki/fotooko-267

И се включете със свои кадри, които носят красота и одухотворение.