Нови имена в общинската администрация

С ново попълнение е общинската администрация на Казанлък.

Със заповед на кмета на общината Галина Стоянова и след проведен конкурс, за началник отдел "Екология и транспорт" е назначен Нанко Видев. Видев е бивш директор на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Стара Загора. Работил е агенция " Митници", бил е и главен секретар на Земеделското иминистерство. Химик по образование. Владее руски и английски език.

В професионалната си биография има стаж и като преподавател в Техникума по транспорт и транспортен мениджмънт и като общински служител.

На последните местни избори Нанчо Видев бе избран за общински съветник от групата на Експерти за Казанлък. От вчера той е депозирал молба за освобождаването си като съветник в общинската избирателна комисия. Тя е органът, който трябва да се произнесе кой е следващият, който ще поеме функциите в постоянните комисии на Общинския съвет.


Като първи задачи в отдела, Видев посочи безпроблемното въвеждане на Наредба № 4 за паркирането и престоя на автомобили в Казанлък, както и възстановяване на тролейбусната мрежа в Казанлък.


Освен Нанко Видев, още двама нови служители- началник отдели са били представени на общинската администрация в Казанлък.