При нови извънредни противоепидемични мерки от 1 април се вдига завесата на Драматичен театър „Гео Милев“, Стара Загора.
След поредното затваряне заради новия пик на заразени с КОВИД-19 до края на март, последва промяна и в програмата на театъра.
В Деня на хумора и шегата, 1 април, е планувана предпремиерата на комедията „Пижама за шестима“ от Марк Камолети под режисурата на проф. Атанас Атанасов.
Комедията на автора Марк Камолети ще разсмее зрителите до сълзи и ще ги накара за се почувстват щастливи, че не са част от тази забъркана и шеметна любовна история. Хуморът в пиесата блика от всяка сцена и въвлича в лабиринт от авантюристични клопки.
Трима мъже и три жени ще покажат невероятните възможности на любовната геометрия, и че любовните триъгълници не са за аматьори.
„Искрено вярвам, че с пижами или без, след спектакъла зрителите ще заспиват усмихнати дни наред“ – казва режисьорът проф. Атанас Атанасов.
Премиерата на комедията „Пижама за шестима“ ще бъде на 2 април и ще се играе на сцената на театъра още на 20, 21, 26 и 27 април.
Отложеният спектакъл от 23 март „Енергични хора“ ще бъде представен на 8 април. „Да се провреш под дъгата“ се отлага от 25 март за 19 април, а „Мерак“ по Николай Хайтов – от 29 март за 12 април.