Коледните рисунки на малките казанлъшки художници, възпитаници на школата по живопис с ръководител Галя Иванова към казанлъшкия ОДК "Св. Иван Рилски" спечелиха поредните си награди. Този път те са от националния конкурс за коледна картичка под надслов "Весела Коледа за всички". Конкурсът е организиран от Художествена галерия "Димитър Добрович" - Сливен, който се провежда за тринадесети пореден път. С отличия от арт състезанието се завърнаха Нели Романова на17 години, класирана на 1-во място, Елеонора Буковска - 9 години, спечелила 2-ро място, и Луиза Тотева на 17 години - с 3-о място. Специалната награда, осигурена от фирма "Сименс", получи 17-годишната Деница Господинова.


Трима са наградените от Националния конкурс "От Коледа до Васильовден", организиран от МОН и НДД, гр. София. Наградените художници от Школа "Живопис" в раздел "Рисунка" са двама. Това са Танина Костова на 13 години, която се класира на 2-ро място, и Ванеса Георгиева на 16 години - също на 2-ро място, във втора възрастова група.
В раздел "Литература", отново на 2-ро място е класиран Кирил Димов - 13 години от клуб "Светлини сред сенките" при общинския детски комплекс в Казанлък.