ИСТИНАТА В СЕКСА И ГРАДЪТ : СЛЪНЦЕ В СКОРПИОН /23.10.-22.11.2015г /
С навлизането на Слънцето в зодиакалния знак Скорпион, активността на всичко заобикалящо ни, на цялата природа се пренася на вътрешен план. Засилва се интензитета на нашите най-силно контролирани емоции, чувства, пориви,. Периодът, обсебен и доминиран от знака Скорпион, е времето, когато човек е нужно да се изправи срещу своите най-дълбоко скрити и разрушителни тайни и желания, за да ги трансформира целенасочено в свои предимства и духовни стремежи. Не напразно хората, родени под знака Скорпион са силни характери, защото притежават способността да регенерират- с колкото повече житейски кризи се сблъскват, толкова повече опознават себе си. Скорпионът притежава достатъчно жизнена енергия и сила, за да дълбае в мистериите на живота, да проучва всичко скрито, за да разкрие истината както за себе си, така и за другите, и света като цяло. Къде е тук, ролята на секса и страстите, с които най-често се свързва този зодиакален знак - в силното желание да притежава освен всичко останало, но и душата на другия. Представителите на знака Скорпион, инстинктивно познават огромната сила на сексуалната енергия и също толкова много добре си служат с нея, използвайки я като много силно оръжие за да властват над другите. Това разбира се, не ги прави нито сексуални маниаци, нито най-добрите "любовници на зодиака", просто знаят как да се контролират много добре, така че сексуалните им нужди, да не са водещ фактор в поведението им. Скорпионите са хората, с най-крайни прояви в тази посока -от пълно въздържание до необуздан секс. Единствено в секса и сексуалната игра се достига до дълбока интимност и разпалване на изпепеляващи емоции, чувства и желания ; само когато има секс и сексуална игра, има ревност, завист и отмъстителност ; единствено чрез сексуалната игра и секса, човек може да проникне в дъното на подсъзнанието си, за да удовлетвори и най-дълбоко скритите си желания, така пречиствайки съзнанието си ; и само чрез сексуалната игра и секса се поставя началото на нов живот. Сексуалната енергия като творческа такава е една от най-мощните движещи сили и тази мощна енергия е най-добре управлявана от Скорпиона. Така както природата по това време от годината сякаш замира, с падащите есенни листа, оголвайки дърветата до кората им, а тъмната част от денонощието все повече измества светлата, за да "възкръсне " отново на пролет, пъстра и плодородна, така и "дълбоката вода " на Скорпион сякаш капсулира под повърността, онова което знае, за да го сподели с който (го)пожелае..
Тази година Слънцето влиза в знака Скорпион с Марс в Дева и Плутон в Козирог, планетите господари на този знак. Присъствието на земен елемент позволява да се придаде форма и познаване на иначе интензивните и неконтролируеми желания в периода, насочвайки ги към практични и финансово дейности и постъпки. Благоприятно време за изцелителни и успокояващи техники и процедури, психотерапия. Ако търсите отговори на нещо скрито, тайно, мистино,афера, особено такава свързана с пари и/или секс скандал, сега е времето да зададете въпросите си под лупа. Ако в сърцето и душата ви бушуват силни чувства и страсти, дълго време потиснати, към някой ,който желаете и обичате- сега не е момента да ги сдържате, а ги споделете и тръгнете към него/нея.
Каквото или с който ще ви се случи в "спалнята на Скорпиона ", през периода 23.10.-22.11, ще бъде по начин, който може да ви промени завинаги.
Не започвайте нещо, което не смятате да завършите, в периода, в противен случай ще усетите отровното жило на Скорпиона.
Разбирайте другите, бъдете споделени и откровени !
Астрологията като приятел с
Рени Рахманлиева