Йордания в 30 кадъра

От 9 до 13 март 2020 г. във Военния клуб в Казанлък ще бъде представена фотоизложба от Йордания на младия Слим Меседи от Тунис. 30 фотоса са подредени във фоайето и разказват както за богатата история, така и за реалния живот там днес. Предвид ситуацията с новия коронавирус, официално откриване няма да има. Желаещите могат да я разгледат в удобно за тях време в дните на експозицията.

Слим Меседи е на 23 години, бакалавър по специалността "Маркетинг" и е в Казанлък по линия на доброволчеството. "Реших да осъществя 4-дневно самостоятелно пътуване до Йордания, като винаги пътувам с ограничен бюджет - разказва за своето приключение Слим. - Пристигнах в Акаба само с 95 евро в мен, бях доста объркан как да избера маршрута си и едва ли съм имал нещо планирано, така че се оставих на течението. Тъй като говоря арабски език, успях да се справя, благодарение на помощта на местни жители."

За тази фотоизложба Слим е използвал само личния си смартфон. Желанието му е да сподели своите впечатления от Йордания с казанлъшката публика.