И Ани ожени Свилен

Още една известна казанлъшка фамилия избра месец август за едно от най-паметните си родови събития. Синът на директора на Общинска библиотека „Искра” и неуморен общественик Анна Кожухарова и нейния съпруг Петър – Свилен, се врече във вечна вярност на своята дългогодишна приятелка Рая. Радостното събитие се състоя по обед на 24 август 2018 година.

Бракосъчетанието бе извършено в ритуалната Зала 1 на Община Казанлък.

Новото семейство Кожухарови и всички присъстващи на церемонията искряха от щастие и вълнение. Младоженката бе със стилна, елегантна рокля в бяло. Тоалетите на младоженеца и кумата бяха решени в топли, слънчеви цветове, избрани с финес и нестандартно мислене. Кумът бе заложил на по-тъмната гама. Майката на младоженеца - Ани, бе избрала рокля с цвят на праскова, в нежен, пастелен тон. А дрескодът на баща му Петър бе в класическия вариант - бяла риза и черен панталон.

Макар да са решили бракът да бъде сключен дискретно, затова бе избран и работен ден, събитието не убягна от окото на zakazanlak.bg.

Свилен Кожухаров е едно от златните момчета на преподавателя по физика Теодосий Теодосиев от ПМГ "Никола Обрешков". След завършване на Математическата гимназия в родния си град, той пое по трудния, но супер интересен път на висшата наука.

На младоженците пожелаваме да са здрави и щастливи оттук до безкрая на Вселената, а на техните родители – да ги подкрепят във всяко начинание и да бъдат най-здравата им опора!

Честито и Наздраве!