Горя плевня, напушен шофьор и кражба от автомобил в Казанлъшко
В РУ "Полиция" – Казанлък, на 12 януари е получено съобщение, че гори плевня, намираща се в двора на необитавана къща в с. Габарево, община Павел баня. На място са изпратени екипи от служители на Участък - Павел баня, и на РС ПБЗН - Павел баня, като пожарът е потушен и няма пострадали хора. Изгоряла е дървена покривна конструкция с площ 60 кв.м. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.330, ал.1 от НК.

Вчера, петък, 13-и, в РУ - Казанлък е образувано бързо производство срещу М. М., на 18 г., от гр. Казанлък, за това, на същата дата в гр. Казанлък, по ул. ''Кенали'', е управлявал л.а. „Мазда“ след употреба на наркотични вещества - амфетамин и канабис, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък .

Отново на 13 януари в полицията в Казанлък е получено съобщение, че за времето от 16:00 ч. на 12.01.2017 г. до 08:35 ч. на 13.01.2017 г., в Казанлък, на бул." Ал. Батенберг", неизвестен извършител, след като е взломил стъкло на врата на т.а. "Пежо Боксер", е отнел комплект гаечни ключове. Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство.