Драматичен театър „Гео Милев“ - Стара Загора, отново отваря завесата

Първата Премиера за 2021 година на Драматичен театър „Гео Милев” ще се състои на 19 януари, от 19.00 часа. Спектакълът е „Осем жени” от Робер Тома. Сценичният вариант, музикалната картина и режисурата са дело на Стефан Делев, а сценографията е на Златан Дрянов.

Осем жени се готвят да празнуват Коледа. Извършено е убийство. Затворени в провинциалната си къща, те са напълно откъснати от света.
Осем героини, осем истории, осем причини за убийство.
Всяка разкрива своите тайни.
Коя ще бъде най-хитра в играта на котка и мишка? Наистина ли винаги е добре да се казва истината?
Загадъчно и интригуващо криминале, което ще прикове вниманието на зрителите от началото до края на спектакъла. Финалът – той също е неочакван…

Спектакълът ще се играе също на 20 януари, 4 и 23 февруари.

ДТ „Гео Милев” изпълнява всички предписания за осигуряване на безопасността на зрителите, артистите и екипа. Взети са всички мерки за дезинфекция и спазване на необходимата дистанция, съобщават от ръководството на театъра.
Наред с това, от началото на м. декември салонът е оборудван с 6 озонови концентратора на кислородни йони. Те са разположени на балкона, на партера и на сцената и функцията им е да унищожават плесени, бактерии и вируси във въздуха и по предметите в помещението.
„Здравето е на първо място в нашите приоритети. В салона на ДТ „Гео Милев” можете в безопасност да се докоснете до изкуството и да се погрижите за душата и духа си.“