Скъпи арсеналци, уважаеми съграждани!

На прага сме на деня на Великото Възкресение – най-големият християнски празник. Денят, в който е изгряла Светлината, Доброто е победило Злото и светът се е възродил за нов живот.

Искрено вярвайки, че Великден е празникът на надеждата, с която хората зареждат мечтите си, от името на „Арсенал“ АД и „Арсенал-2000“ АД, отправям към всеки от вас най-сърдечни и топли пожелания за светли великденски празници!

Така, както по традиция хората във всяко семейство, надявайки се на по-добри дни, си пожелават здраве, радост, обич и благочестие, такаи ние в огромното арсеналско семейство сме изпълнени с радостно очакване на още по-големи постижения, сигурност, спокойствиеи благополучие. А, за да постигнем това, ни е нужда вяра. За да успеем, трябва да бъдем силни и чисти в помислите и делата си и с вяра да дадем път на новите ни надежди и на покълващото ново добро в нас.

Нека Великденската нощ озари и стопли душите и сърцата ни, нека пролетта ни вдъхне от куража си да не се спираме пред нищо, за да направим живота си по-хубав и по-щастлив!

Да си пожелаем да възкръснат надеждите на всички ни за един по-добър свят, изпълнен с мир и любов!

Инж. Николай Ибушев
Генерален директор на „Арсенал“ АД,
Председател на Борда на директорите на „Арсенал 2000“ АД,
Почетен гражданин на град Казанлък,
Основател и ръководител на МК „Алтернативата на гражданите“