Брой 323 – за делниците и за празника ни
Брой 323 е посветен отново на хората, които скромно вървят през делниците на своя живот, но се оказват невероятно интересни, когато ги опознаеш. Такъв е арсеналецът Станислав Донев, чиито многостранни интереси го водят в различни житейски посоки, но в крайна сметка, избира „Арсенал”. В броя разказваме за Елисавета Делева, едно от красивите лица от Алеята на трудовата слава. Тук присъства и Недялко Пъков, самоотворжен радетел за съхраняване на историческата памет и на българския дух. Тук са и децата от училището в град Крън, участващи в национален патриотичен конкурс със свои творби. И още любопитни четива, нови възможности, както за трудова реализация, така и за приятна отмора и забавление... И една грееща с нежна красота снимка на Цанко Вълчанов, напомняща ни, че пролетта вече пристъпва по нашите ширини.

Общинските съветници от „Алтернативата на гражданите” отново показаха мъдрост и по тяхно предложение ще бъдат обновени редица инфраструктурни обекти в Казанлък и в няколко населени места.

За празника на „Арсенал” – 100 години на казанлъшка земя, е поредната интересна част от неговата вековна история.

И макар да има още 10 дни до националния празник на България – 3 март, представяме една легендарна личност в борбите за освобождение – Румена войвода.

Пълната програма на тържествата за 3 март е публикувана на сайта ни zakzanlak.bg, където можете да прочетете и поредния, 323-ти, брой на в. „Трибуна Арсенал”:https://www.zakazanlak.bg/archive/323.pdf