Брой 271 на в. "Трибуна Арсенал" – за новата година и новите очаквания

Брой 271 на в. „Трибуна Арсенал“ скоро ще бъде в ръцете на своите хиляди читатели. За всички онези, които нямат търпение да разлистят хартиеното издание, сайтът zakazanlak.bg предлага на вниманието им неговия виртуален вариант.

В първия за 2022 година брой на вестника генералният директор на „Арсенал“ АД г-н Николай Ибушев посочва няколко от основните причини, наложили въвеждането на временни мерки в предприятието за периода от 17 януари до 11 февруари т.г. За новата година и за очакванията в оптимистичен ракурс говорят в специално интервю г-н Христо Ибушев, изпълнителен директор на „Арсенал“ АД и изпълнителен директор на „Арсенал-2000“ АД, и г-н Билян Тошков, изпълнителен директор на „Арсенал-2000“ АД и производствен директор на „Арсенал“ АД.

Паметта на времето отново свързва Казанлък с една видна историческа личност – създателя на българските Военно-въздушни сили. В броя присъстват с делата си общинските съветници от „Алтернативата на гражданите“, с професионалния си път - арсеналски работници и специалисти, както и новите инициативи на Община Казанлък за популяризиране на добрите примери.

В пъстрата палитра от теми читателите ще се запознаят с интересни статистически данни за образованието и за населението в България, с очакваните редки астрономически явления, с начертаното от звездите за всеки зодиакален знак, с погледа отблизо към един любопитен творец със здрав казанлъшки корен и много успехи по света.

И поредният повод за националната ни гордост – българските рекорди, оставили ярък отпечатък в световните рекорди на Гинес.

Приятно четене: https://www.zakazanlak.bg/archive/271.pdf