Брой 252 на „Трибуна Арсенал“ – висока оценка, нови възможности, дух и реалност

Новият, 252-ри, брой на вестник „Трибуна Арсенал“ отново е на вниманието на своите хиляди читатели. Днес е във виртуалното пространство, а навръх Благовещение – ще можете да го разлистите, току-що слязъл от печатарската машина.

Висока оценка и признание за всичко, което е „Арсенал“ за българската индустрия, за икономиката и професионалното образование, дават двама министри. Това са Лъчезар Борисов, министър на икономиката, и Красимир Вълчев, министър на образованието и науката.

Продължаваме с щрихите от историята на предприятието в началото на Милениума, за новите придобивки, които променят облика му, както и за новите възможности в социалната сфера. Всичко това говори за предприятие с характер, който му позволява да превръща всяко предизвикателство в успех.

Любопитни новини от живота на Казанлък, полезна информация за предстоящи събития, срещи с дългогодишни арсеналски кадри и хора, „кръвно“ свързани със завода.

Домът на Чудомир и тазгодишният носител на наградата за къс хумористичен разказ на името на Димитър Чорбаджийски – отново казанлъчанин, свързан с „Арсенал“, са теми от полето на духовността. Допълва ги още един автор, чийто трудов път е започнал в завода, а днес впечатлява публиката и журито със своите оригинални карикатури.

И една дама, която е не само блестящ учен, а човек, от когото можем да научим ценни житейски уроци.

За всичко това ще прочетете на линка: https://www.zakazanlak.bg/archive/252.pdf и в хартиеното издание на Брой 252 на вестник „Трибуна Арсенал“.