Благотворителен бал в подкрепа на деца

На 10-ти юни от 19.30 ч. ще се проведе благотворителен бал, който община Казанлък и фондация „Сийдър” организират в рамките не кампанията „И аз съм дете от твоя град”.

Балът е в ресторант „Зорница”, парк Тюлбето, гр. Казанлък. Целта е да се наберат средства в подкрепа на децата и младежите от къщичките от семеен тип в града.

Организаторите са подготвили интересна и забавна програма, която ще съпътства вечерта.
За атмосферата на събитието ще се погрижат чаровният Пейо Филипов, познат от популярното предаване по Нова ТВ „Имаш поща” и музикантите от "Камино Бенд". По време на вечерта ще се разиграе благотворителен търг с уникални предмети: произведения на изкуството, алкохолни напитки от лимитирани серии и кулинарни изкушения, благотворителна томбола. Сред наградите са уикенд за двама в СПА хотел "Севтополис" в Павел баня, нощувка за двама в "Хилтън" София, кошница с шоколад, козметични продукти и други.
Всеки, които желае да прекара една незабравима вечер, изпълнена с добро настроение, изненади и същевременно да помогне на децата и младежите от семейните къщи в Казанлък, може да се включи в Благотворителния бал.
Кувертът е на стойност 50 лв. и включва коктейл, вечеря, напитки по време на вечерята.

За повече информация: elena@cedarfoundation.org или на тел.: 0882 55 22 90.
Фондация „Сийдър” управлява 3 къщи от семеен тип и едно защитено жилище в Казанлък, в които живеят общо 44 деца и младежи без родителска грижа. 31 от тях са с увреждания. Средствата, за тяхната издръжка, които държавата отпуска, задоволят само най-базисните нужди от храна, отопление и малък екип от терапевти. С кампанията и благотворителният бал организаторите целят да наберат сумата за дофинансиране на издръжката на поне една къща, което се равнява на 26 695 лв.
Каузата може да бъде подкрепена и с лично или фирмено дарение или благотворителен SMS с текст на латиница DMS DETE, на номeр 17 777 за всички абонати на Telenor, MTel и Vivacom.
Цената на 1 SMS е 1 лв за абонати на трите мобилни оператора. Върху нея не се начислява ДДС. За потребители на предплатени услуги цената на 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС.
Официален спонсор на благотворителния бал е М+С Хидравлик. Балът се организира с любезното съдействие на Община Казанлък, Ротари клуб Казанлък и Българска търговско-промишлена палата Казанлък.