Без пари, без бартер - всичко е безплатно!

Под мотото „Без пари, без бартер, без търговия - всичко е безплатно!“ на 28 юли и на 4 август от 16 до 20 часа в Младежкия дом на Казанлък Сдружение „Младежки център за развитие – Взаимопомощ“ организира акции за събиране и размяна на вещи. Всеки може да занесе дрехи, книги, бижута, детски играчки, игри и дребна техника, които вече не ползва или не харесва и да вземе нещо напълно безплатно. Не е задължително да се споделят вещи – може само да се оставят или само да се вземат, а може и двата варианта едновременно. Няма ограничения в броя на предметите.

Инициативата "Без пари" се осъществява за поредна година в Казанлък от "МЦР-Взаимопомощ", като идеята е да се обменят вещи, които за едни са непотребни, но са необходими за други. Идеята е да се обменят предмети, които от всякаква гледна точка са полезни. "Стига сме били потребители и да купуваме постоянно нови неща, а да дадем живот на тези, които могат да се ползват", апелират организаторите.

Предметите, които не бъдат взети, ще бъдат предложени на социални институции в Казанлък, а останалите ще бъдат предадени на фирма, занимаваща се с оползотворяване на текстил.

По време на събитието може да занесете и събраните от вас пластмасови капачки за кампанията "Капачки за Казанлък".